lunes, 7 de noviembre de 2016

Kilkenny, Zip-line, Dublin Zoo & aniversaris


Hello, families!

Avui ha sigut dia de celebració: la Idoia a fet dotze anys! A primera hora hem anat al seu col·legi i li hem fet bufar les espelmes. Dissabte ho celebrarem!


La setmana passada va ser Mid-Term, i les nenes no van tenir col·legi. Enlloc de fer l'excursió de dissabte, ens vam trobar el dimarts, el dijous i el dissabte. 

El dimarts, dia de Tots Sants, va anar a Kilkenny. Abans de començar el dia, vam anar a missa a l'església de St John the Evangelist. Un cop acabada, vam organitzar les nenes en grups de tres i els hi vam dir les tres categories del concurs fotogràfic: Most Scary Photo, King Kong Effect i Historical Background. Tot i el fred, van estar una bona estona voltant per la ciutat i fent fotografies. Més tard, vam visitar el kilkenny Castle amb un guia, i vam poder veure com s'hi vivia antigament.



El dijous va tornar a ser un dia especial: la María Piqué va fer tretze anys! Per celebra-ho, vam anar a la Zip-line. Va ser un dia molt fred, però les nenes van estar tota l'estona d'arbre en arbre, i s'ho van passar d'allò més bé. En acabar, vam anar a Rockbrook, on la María va bufar les espelmes i totes vam menjar pastís.




El dissabte ja tornava a ser dia d'excursió normal, amb classe d'anglès a primera hora. La Sandra Bofill i la Maria Palmés, que havien passat el mid-term fora amb les seves families, ja hi eren. Aquesta vegada, vam anar al Dublin Zoo, situat a dins del Phoenix Park. Tornava a fer fred, però després de l'experiència del dijous, totes anàvem ben preparades. Molts dels animals estaven dins les gàbies, per la temperatura que feia. Tot i això, vam poder veure ben d'aprop els lleons i els sea lions, entre d'altres. També vam tenir molt d'aprop els rinoceronts, i tot i que les girafes no es van acostar a on estàvem, també les vam veure molt bé. 


I avui, primer dia de tornada a la rutina. Després de tants dies sense anar al cole, avui les nenes estan cansades i deuen haver anat aviat a dormir. 

No us oblideu de votar el concurs fotogràfic! Trobareu les fotografies a l'entrada anterior. Recordeu: un vot per família, i heu de triar una imatge per categoria.

See you next week!























No hay comentarios:

Publicar un comentario