lunes, 21 de noviembre de 2016

EPIC IRELAND i neu a Dublín

Good afternoon, famílies.

La setmana passada va arribar l’hivern de veritat, i el dijous a primera hora del matí vam tenir neu. Es va desfer de seguida, a la poca estona va sortir el sol i a la tarda plovia. Les quatre estacions en un dia!

Només ens queda una classe més d’anglès. Totes les nenes estan acabant de treballar en el seu scrapbook, que tenen molt bona pinta.

Com que les temperatures van baixar tant durant la setmana, el dissabte vam anar d’excursió a un lloc cobert: EPIC IRELAND, un musell al city centre de Dublín que repassa tota la història dels irlandesos que, per un motiu o altre, van marxar d’Irlanda i es van instal·lar en diferents països. Sabíeu que la Grace Kelly o en Barak Obama són de descendència irlandesa? A mesura que anàvem avançant en el museu, posàvem segells al passaport que ens van facilitar, com si estiguéssim fent un viatge (però, en aquest cas, a través del temps).

Dublín ja està decorada de Nadal, i el centre on estava el museu també: hi havia uns arbres de Nadal molt grossos, on ens vam fer la fotografia de grup. Mentre fèiem temps per tornar a Rosemont, vam poder comprar-nos un hot-chocolate, que amb aquest fred entra molt bé, i fer fotos a les decoracions nadalenques.


Això s’acaba! Algunes ja han començat el compte enrere i moltes s’han adonat que estan gaudint moltíssim i que, POTSER, ho trobaran a faltar. Sigui com sigui, ja hem superat 7 setmanes i només ens queden 15 dies. Vosaltres també esteu fent el compte enrere, pares?









No hay comentarios:

Publicar un comentario