lunes, 28 de noviembre de 2016

Comença el compte enrere



Good afternoon, 

encetem la novena setmana, i això vol dir que la nostra estada a Dublín es va acabant. Ja podem comptar amb els dits els dies que falten per tornar a casa.

El dissabte passat vam estar ben enfeinades. Les nenes van portar-li els seus scrapbook a en Barry, el teacher, perquè els corregís els projectes finals -que s'han d'entregar aquesta setmana-. N'hi ha de temes molt diversos i la veritat és que estan quedant molt bé i molt treballats. Durant la classe d'anglès, van acabar de polir-los i van repassar el que sortirà a l'examen el dissabte. Era l'últim dia que veien al professor així que van haver d'aprofitar l'hora i mitja al màxim.

En acabar de dinar, en Terry, el conductor de l'autobús que hem estat utilitzant totes aquestes setmanes, ens va portar al nord de Dublín al jump-zone, una nau plena de llits elàstics on les nenes van poder saltar i fer tombarelles al seu aire.

També vam celebrar l'aniversari de la Laura Junqué, que ara ja té 12 anys. El dijous vam anar a la seva escola a felicitar-la i el dissabte va bufar les espelmes del pastís que després vam menjar totes. Per molts anys, Laura!



I comencem el compte enrere. Aquesta setmana es basa a donar consells sobre com organitzar la maleta i preparar-se l'examen per demostrar tot el que s'ha après aquestes nou setmanes aquí. Vosaltres també conteu els dies, pares?

Ens veiem diumenge!
















Fa uns dies la Martina Moyano, que estudia a St Olaf's School, va quedar finalista d'un concurs de Google de la seva escola. Us deixem una fotografia del seu dibuix. Enhorabona, artista!




Tot i el fred, la Sofia va anar fa uns dies amb la seva family a Glendalough, on es van fer aquesta fotografia amb les seves sisters i els gossos que tenen.


L'Anna Bachs, que ha estat a St Colmcille's, va tenir l'altre dia el comiat d'una nena de la seva classe. Aquí teniu una fotografia d'ella amb els seus companys.
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario